szégyen ...

2011.01.30. 23:50

Rájöttem.. és szégyen ... de ez van ... mindenesetre örülök neki, hogy viszonylag, jól alakulnak a dolgok, és tudom ,hogy vannak akik nagyon sokat segítenek ebben . Olyanok is akiknek annyira nem örülök, mert fel tudnak bosszantani könnyen , bár tényleg nem az ő hibája , de ez más tészta.

Azt hiszem talán kezdenek egyenesbe jönni a dolgok... ismét ... igen ismerős mondat a számomra, most jön az ,hogy majd holnap suliban eldől, hogy merre tovább. Jelentem még most nagyon érzékeny vagyok ezekre, és ha jól sül el a dolog , akkor összeszedem magam, de ha a legkiseb felismerés is elér most akkor visszaesek . Ezt tudom .. ennyire már ismerem magamat. Csak miért kell minden egyes jobbnak tűnű összeszedési kisérletem előtt egy ilyen mély pont, miért jutok el folyton oda... mindegy ebbe ,most inkább nem gondolok bele. Most nyugodni kell  és tartani mindent itton :D  Hát igen a mai nap vicces volt a számomra , csak elne rontsak valamit, jó lesz ez így, haladok ...

Lehet holnap jelentkezek, hogy lássam majd mikor rontok , remélem most nem fogok :]

 

C.U. Guyz Next Time !

A bejegyzés trackback címe:

https://anotherday.blog.hu/api/trackback/id/tr152626597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása